"HET NIEUWE VEILEN"

LIVE VEILING (WEBCAST)

Wij organiseren live veilingen die u kunt bijwonen op het veilinghuis. Tijdens de veiling worden alle items getoond op een beamer. Voor het deelnemen aan de veiling moet u in het bezit moet zijn van een biedkaart, deze ontvangt u na het invullen van uw n.a.w. gegevens.

In samenwerking met Next Lot bieden wij tijdens onze “Super Sunday” veiling de mogelijkheid om mee te bieden via live streaming. Op onze website kunt inloggen en de veiling live via onze webcam volgen en meebieden.

TIMED ONLINE VEILEN

De meerderheid van onze kavels veilen wij via een timed online veiling.
Op onze website kunt u zich hiervoor eenmalig registeren.

Voorafgaand aan de kijkdagen start de timed online veiling. In de week na de kijkdagen lopen de veilingen af per dag per categorie. De exacte timing kunt u terugvinden onder de orde van verkoop.

Vanaf 19.30 worden er per 3 minuten 25 kavels geveild. Mocht er in de laatste 5 minuten geboden worden, zal de veiling voor het desbetreffende kavel met 5 minuten worden verlengd. Dit herhaalt zich tot er niet meer op het kavel wordt geboden. Van elke overbieding ontvangt u een e-mail en na afloop een bevestigingsmail van uw aankopen.
Tijdens de veiling zijn wij telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen.  

SCHRIFTELIJK BIEDEN

Naast het digitale bieden bestaat natuurlijk ook nog de mogelijkheid om een schriftelijk bod bij ons achter te laten. Dit kan via een commissie formulier of via onze website.